Starší článek Novější článek

20 chyb, kterým se vyhněte v dietě a cvičení - 3…

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*20 chyb, kterým se vyhněte v dietě a cvičení - 3.díl*


9) Příliš přísné diety
Mnozí lidé dodržují příliš striktní diety , které například zakazují maso, mléčné výrobky, ovoce a další. Také diety, při kterých konzumujete za den 500-800 kcal. To způsobí ale akorát zpomalení vašeho metabolismu a může způsobit zdravotní problémy, protože tělu nedáváte energii, kterou potřebuje ke správnému fungování. Minimálně byste měli konzumovat 1300-1500kcal, a pokud cvičíte, tak ještě více.

10) Nedostatek vody
Pijte nejméně 2 litry vody denně, to je ale opravdu nejméně. Pokud máte zvýšenou fyzickou aktivitu, samozřejmě potřebujete více. Voda je důležitá pro vaše zdraví, dává vám energii a zlepšuje vaše výkony, odstraňuje toxiny z vašeho těla. Pomáhá vám při hubnutí a udržuje vám hezkou pleť a mnoho dalších výhod. Navíc má 0 kalorií.

11) Přetrénování
Vaše tělo potřebuje odpočinek a přetrénování vám můž způsobit nespavost, vyčerpání nebo také depresi. Pamatujte si, že váš cíl potřebuje čas a trpělivost, abyste ho dosáhli.

12) “Cvičím, tak můžu jíst co chci”
Nemyslete si, že se můžete dostat do skvělé formy pouze cvičením se špatnou dietou plnou nezdravých jídel, bez kontroly nad množstvím živin. Musíte mít vyvážený jídelníček a tréninkový plán.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.