Starší článek Novější článek

20 chyb, kterým se vyhněte v dietě a cvičení - 4…

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*20 chyb, kterým se vyhněte v dietě a cvičení - 4.díl*

13) Žádné ovoce, pouze džusy
Ovocné džusy obsahují všechny cukry z ovoce, ale ne vlákninu z něho. Takže nejlepší volbou je ovoce. Pokud ale i přesto chcete nápoj, ujistěte se, že džus je 100% bez přidaného cukru.

14) Jíst moc výrobků bez tuku
Pokud produkt je bez tuku, neznamená to, že toho můžete sníst tuny. Vždy byste to měli kontrolovat podle složení. Některé produkty bez tuku totiž obsahují zvýšené množství cukrů na úkor právě tuku.

15) Jíst pouze zeleniny a saláty
Nestrávíme přeci celý život tím, že budeme jíst zeleninu a saláty. Ano, jsou skvělou alternativou, ale musíte se naučit čerpat výhody z ostatních jídel, navíc budete mít mnohem větší rozhled, co se týče výživy. Nemyslete si, ale že když jíte saláty plné sýrů, slaniny, tučných dresinků, tak jíte extra zdravě.

16) Vyhýbat se tukům
Jenom protože je to tuk, neznamená to, že to je špatné. Naučte se rozlišovat rozdíl mezi dobrými a špatnými tuky. Tuky jsou velmi důležité pro fungování těla, rozpouští se v nich také vitamíny. Čerpejte tuky například z masa, vajec, ořechů, olejů, avokáda.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.