Starší článek Novější článek

NEPSANÁ PRAVIDLA POSILOVEN 3.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

Další díl článku *NEPSANÁ PRAVIDLA POSILOVEN 3.díl*:
- ostatní články u nás na profilu

22. Neházejte si s kettlebellem, medicimbalem a neskákejte přes švihadlo, tam kde je velký provoz a cvičí tam hodně lidí.

23. Nemluvte na ostatní, pokud vidíte, že mají v uších sluchátka. Neslyší vás, akorát vypadáte hloupě.

24. Pokud vás někdo požádá, jestli se může s vámi střídat na určitém cviku, povolte mu to, pokud je to možné. Je hodně času pro jiného cvičence, aby odcvičil svojí sérii během vaší pauzy mezi sériemi.

25. Nemáte žádné právo mluvit na někoho, kdo je právě uprostřed série. Nechte ho odcvičit !

26. Žádné prdění ! To si nechte do šatny.

27. Nepoužívejte hlavní cestu v posilovně pro vaše výpady v chůzi.

28. Nepoužívejte telefon, když sedíte na lavici nebo na stroji. Pokud chcete být na telefonu, jděte někam, kde tím nebudete obtěžovat ostatní, kteří chtějí cvičit. Nezabírejte zbytečně zařízení posiloven !

29. Neobtěžujte ostatní, lidé sou v posilovně, aby cvičili, ne aby poslouchali vaše náhodné příběhy ze života. Udržujte pouze krátké konverzace, pokud s vámi budou chtít mluvit, dají vám vědět.

30. Pokud někomu pomáháte při určitém cviku, nesahejte mu nutně na činku. Jste tam, abyste pomohli, v případě selhání, ne abyste od začátku s ním tahali závaží.

31. Pokud se potíte jako prase v sauně, nezapomeňte si nikdy vzít sebou ručník.

32. Nikdy neplivejte v posilovně.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.