Starší článek Novější článek

NEPSANÁ PRAVIDLA POSILOVEN 1.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

Přinášíme vám další článek *NEPSANÁ PRAVIDLA POSILOVEN 1.díl*, představíme prvních deset pravidel (ostatní články najdete na našem profilu) :

NEPSANÁ PRAVIDLA POSILOVEN:
1. Uklízejte po sobě jednoručky a kotouče. Nikdy, ale opravdu nikdy nenechávejte naložených 300kg na legpressu nebo válet se jednoručky na podlaze, dokud o ně někdo nezakopne.

2. Neprovádějte bicepsový zdvih ve stojanu na dřepy. Klec je určena pro dřepování !

3. Před vstupem do posilovny na sobě otestujte svůj čich. Nikdo nechce cítit vaše zpocené oblečení z včerejšího tréninku. Pokud vaše oblečení páchne, otočte se a vemte si něco vhodnějšího.

4. Utírejte po sobě svůj pot, když docvičíte na určitém stroji. Nikdo nechce trénovat v bazénu vašeho vlastního potu. Používejte ručník.

5. Když už mluvíme o potu, nehrňte se někomu pomáhat na bench-press, když vám z čela kape pot. Nikdo nechce ochutnat váš pot, zatímco je v polovině svého maximálního výkonu.

6. Nepózujte před zrcadlem vedle někoho kdo cvičí, je to rušivé.

7. Stojan na jednoručky. Není dobrý nápad cvičit přímo u něho, ostatní v posilovně by určitě taky rádi měli k jednoručkám přístup.

8. Pokud budete nosit pásek na každou sérii každého cviku při každém tréninku, budete vypadat jako tupec. Využívejte opasek, když je potřeba.

9. Není žádný důvod k tomu řvát při každém opakování, zkuste se radši lépe soustředit na provedení cviku.

10. Chlapi, přestaňte se upřeně dívat na ženy v posilovnách. Ukažte nějaký respekt a myslete mozkem, ne genitáliemi.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.