Starší článek Novější článek

První díl článku 5 DŮVODŮ, PROČ BY ŽENY MĚLY…

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*První díl článku 5 DŮVODŮ, PROČ BY ŽENY MĚLY POSILOVAT *(ostatní články na našem profilu) :

1. IDEÁLNÍ POSTAVA
Trénink v posilovně s činkami vám pomůže dosáhnout vašich cílů, co se týče vzhledu postavy. Vybudujete si tím pevnou postavu, pevné pozadí a krásné ženské křivky. Cvičení vám neudělá objemnými, jen vám zvýrazní vaši postavu a bude tím více atraktivní.

Budete pak vypadat skvěle ve večerních šatech, na vysokých podpatkách, v plavkách, vaše postava tím získá své kouzlo. Není žádná lepší cesta k lepší postavě než cvičení s činkami, konkrétně s těžšími váhami. Doporučujeme cvičit alespoň 3x týdně v posilovně. Pokud se zaměříte pouze na hubnutí a ne na vaše svalstvo správným tréninkem, co by z vás zbylo? Vaše svalstvo musí vynikat a tuk mizet, tím dosáhnete té nejlepší možné postavy.

2. OKOŘENÍTE VAŠE CVIČENÍ
Trénink s činkami může být také zábava. Rozhodně větší než sedět na rotopedu nebo běhat na běžícím páse. Je důležité váš trénink neustále obohacovat, abyste se neustále měli kam zlepšovat, tělo se lehce adaptuje, tak je vhodné mu připravovat novou a novou zátěž. Jinak se může stát, že se ve své cestě k cíli zaseknete na místě. Navíc tím předcházíte tomu, že vás trénování přestane bavit.

Pokud klasické zvedání činek v posilovně vám nepřijde zajímavé a přijde vám to spíše nudné. Zkuste jiné typy posilování, například s kettlebellem, TRX, pytlemi a tak dále. Váš tréninkový plán by měl obsahovat jak kardio, tak cvičení v posilovně. Zkuste například 3x týdně zajít do posilovny a 2x v týdnu provádět kardio.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.