Starší článek Novější článek

10 PRAVIDEL MODERNÍ VÝŽIVY 5.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

Poslední díl článku *10 PRAVIDEL MODERNÍ VÝŽIVY 5.díl*:

9. KDYŽ SE NEDAŘÍ, NEVZDÁVEJTE TO
Dále musíme zmínit, že správné dodržování diety je opravdu tvrdší a těžší záležitostí.Musíte si jídla neustále připravovat, nosit si je do práce, být si jisti, že máte dostatek bílkovin, sacharidů a tuků v určitý den. Někdy se vám ale život postaví do cesty, vynecháte jídlo, nemáte čas na trénink kvůli práci nebo něco nebudete mít pod kontrolou.

Doporučení:
Nebuďte pondělním dodržovatelem diety. Nemějte pocit, že když se něco nepovede, tak musíte vše zahodit a začít s tím úplně od znovu. Jednoduše začněte tam, kde jste skončili. Pokud jste vynechali například jídlo nebo dvě, tak snězte další plánované a pokračujte ve vašem stravování. Jestli jste nesplnili svůj příjem bílkovin nebo jste přepálili sacharidy, zapomeňte na to, nestresujte se tím a další den si na to dejte větší pozor. Nezůstávejte v minulosti.

10. MĚJTE TRPĚLIVOST
Trpělivost je velmi důležitou vlastností ,pokud měníte svou postavu. Tato vlastnost je naprosto nezbytná při budování svalů nebo hubnutí.

Doporučení:
Budování svalů je denní, týdenní, měsíční a letitý proces. Možná jste ti, kteří bojují za každý gram svalové hmoty nebo bojují s hubnutím. Klíčem ke splnění jakéhokoliv cíle je vytrvalost, vůle a právě trpělivost.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.