Starší článek Novější článek

10 PRAVIDEL MODERNÍ VÝŽIVY 4.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

*10 PRAVIDEL MODERNÍ VÝŽIVY 4.díl*
ostatní články na našem profilu

7. Omezte sladidla
Díky tomu, že žijeme v moderním světě, tak máme mnoho nových technologií, například i ve stravě. Snadno najdete variace bez tuku, bez cukru u našich oblíbených výrobků. Umělá sladidla mají za sebou dlouhou cestu po dobu několika minulých desetiletých. Nepoužíváme jich ale dnes příliš ?

Doporučení: Nejlepší cestou je omezit tolik sladidel, jak je možné. Pořád tyto výrobky mají dopad na inzulín, chutě a celkové zdraví. Zkuste tyto nahrážky cukru vynechat, také ale ostatní náhražky v potravinách.

8. Jezte opravdové jídlo
Nic nepřekoná opravdové jídlo. Je plné mikroživin, vitamínů, vlákniny, minerálů a ostatních potřebných živin. Suplementy jsou sice dobrým vylepšením vašeho stravování, nic ale nemá lepší efekt na metabolismus, syntézu bílkovin a ztrátu tuku více než reálné jídlo, žádný prášek.

Doporučení: Jezte mnoho plnohodnotných bílkovin z reálných jídel, čerpejte s ryb, kuřete, hovězího, krůtího masa, řeckých jogurtů a vajec. Sacharidy čerpejte z brambor, rýže, vloček a mnoho ovoce a zeleniny. Nejen že vaše výsledky budou lepší, ale také se budete cítit sytí i pokud jste v dietě.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.