Starší článek Novější článek

10 PRAVIDEL MODERNÍ VÝŽIVY 3.díl

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

*10 PRAVIDEL MODERNÍ VÝŽIVY 3.díl* :
ostatní články na našem profilu

5. VÍCE ZDROJŮ BÍLKOVIN
Typická kulturistická dieta může vypadat trochu nudně. Obsahuje totiž pořád ty samá jídla dokola, ve stejný čas. Nemusíte sice nad tím tolik přemýšlet, není to složité na přípravu a nekomplikuje to příjem živin, když je pořád striktně spočítaný ze stejných jídel. Ale právě variace různých zdrojů živin předchází stereotypu běžné diety.

Doporučení: Už víte, že je vhodné střídat druhy ovoce a zeleniny, ale dělejte to i s bílkovinami. Rozšiřte vaše chuťové buňky o více než jen chuť suchého kuřecího masa a mletého masa. Zařazujte do svého jídelníčku například lososa, tuňáka, tresku a například krevety. Také vyzkoušejte například libovou šunku, krůtí maso nebo zvěřinu.

6. ZAŘAZUJTE CHEAT DAY
Striktní dieta potřebuje disciplínu a soustředěnost.Dodržování vhodného stravovacího a tréninkového plánu je nejrychlejší cestou k dosažení vašich cílů. Trpělivost a vytrvalost s tvrdou dřinou vám přinese výsledky. Pokud se nebudete soustředit na vaše stravování a trénink, nebudete to mít nějak zorganizované, nikam nedojdete.

Doporučení:
Po určité době dodržování plánu se dostanete do bodu, kdy věci nepůjdou tak úplně dobře. Po týdnech diety se váš metabolismus zpomalil, takže zbavování se dalšího tuku je pro vaše tělo obtížné. V tento bod je nejvhodnější zařadit volný den, sníst to, na co jste měli chuť v průběhu dlouhé diety, doplnit chuťové pohárky, dát si odpočinek na daný den. Tím metabolismus opět nastartujete a vaše tělo se opět dostane do těch správných otáček.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.