Starší článek Novější článek

5 NEJHORŠÍCH TYPŮ LIDÍ V POSILOVNĚ

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

*5 NEJHORŠÍCH TYPŮ LIDÍ V POSILOVNĚ*

1) Tráví většinu času v posilovně na telefonu
Pokud jdete do posilovny, doporučujeme si nechávat telefon v šatně. Nebudete totiž přemýšlet nad tím, zda vám někdo nepíše nebo nevolá. Samozřejmě to není nutností nechávat v šatně, pokud očekáváte nějakou velmi důležitou neodkladnou zprávu. Ovšem jsou mezi námi takový, kteří po každé sérii jdou projíždět sociální sítě, zabírají tím stroj o polovinu času déle a navíc se na cvičení nemohou ani pořádně soustředit. Vyhněte se tomu !

2) Přehnaně smrdí
Mít čisté oblečení, které nezapáchá, to by měl být základ každého návštěvníka posilovny. Pokud totiž projdete okolo a je z vás cítit zápach týden starého zaschlého potu, není to pro ostatní nic příjemného. Snažte se tedy měnit oblečení při každé návštěvě posilovny nebo se alespoň ujistěte, že nesmrdí. Nezapomínejte také ručník, nezanechávejte zbytečně svůj pot na všech strojích a lavicích.

3) Věčně zabírají stroje a činky
Nejste v posilovně sami, proto nezabírejte stroje, ani lavice příliš dlouho. Cvičte co nejvíce efektivně, pokud se s někým zaseknete v řeči u jediného stojanu na dřep nebo nakloněné lavice, není to vhodné. Ostatní mají v plánu jít na stroj nebo místo, kde právě jste a když vidí, že polovinu času si tam povídáte nebo jste na telefonu, stanete se opravdu špatným příkladem cvičence.

4) Neustále se fotí a prohlížejí v zrcadlech
Zrcadla v posilovně využívejte k tomu, abyste kontrolovali svou techniku u jednotlivých cviků a tím maximálně zvýšili jejich efektivitu. Nevadí ani, když občas zkontrolujete formu. Pokud ale trávíte většinu tréninku před zrcadlem a prohlížíte své napumpované svaly desítky minut nebo nedejbože nafotíte 20 selfíček na jednom místě a hrajete si na #fitness, opravdu tím nejste, hovoří za vás pouze vaše výsledky a neustálé focení na sílu v posilovně vás o ně okrádá.

5) Nováčci s přehnaným egem
Nemyslete si, že když přijdete poprvé do posilovny nebo že jste už párkrát cvičili, že vám posilovna patří a zvládnete tam všechno. Vždy přicházejte do posilovny s pokorou, jak k ostatním návštěvníkům, tak k činkám, jednoručkám či strojům. Nemusíte si zvedat svoje ego tím, že si naložíte nesmyslnou váhu, kterou pak ani sami nezvednete a polovinu za vás tahá sparing. Naučte se raději svaly správně procítit a učte se od zkušenějších.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.