Starší článek Novější článek

Jak získat ženské křivky ?

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*Jak získat ženské křivky ?*

Dnes se na to podíváme trochu z jiné strany. Mnoho žen chce být atraktivními a krásnými, právě díky svým křivkám. K tomu, aby naše křivky co nejlépe vynikly nepotřebujeme hladovění, ani každodenní běhání na páse. Postačí nám správné stravování a trénink v posilovně, tím získáme ty nejlepší možné tvary naší postavy.

Nebudeme se zde bavit o hubnutí.Protože pokud zhubnete moc nebo jste příliš hubené, vaše křivky moc nevynikají. Vaše postava tvoří pouze hubený dojem bez pěkných tvarů, plochý zadek, propadlé břicho, žádné boky a tak dále. Pokud nám jde ale o křivky, potřebujeme mít kulatý zadek, vysportované břišní svaly a decentně osvalená záda, ramena.

Jak tedy dosáhnout pěkných křivek ? Pojďme se podívat první na stravování. Pokud vám jde o pěkné křivky, nemyslete na striktní diety nebo hladovění. Právě naopak, jídla potřebujete dostatek, aby se křivky dokázaly vytvořit, což dokážete přibráním svalové hmoty na určitých partiích. Nemyslíme tím, ale že budete mohutné, to opravdu ne. Jen se vám vaše partie jako nohy, zadek či břicho začnou pěkně tvarovat a působit atraktivně. Přijímejte tedy nejméně tolik energie, jako vydáte. Tím vaše postava bude procházet rekompozicí a vaše křivky začnou vynikat. Určitě se ale nepřejídejte, to by se zbytečná energie uložila do tukových zásob a to také nechceme ! Mějte tedy spočítaný jídelníček, pokud si nevíte rady, napište nám do zpráv.

V cestě za pěknými křivkami nechybí ani trénink v posilovně. Kvalitním tréninkem totiž stimulujeme partie jako nohy a zadek k růstu, v podobě pěkných tvarů a zvýrazníme tím ženskou atraktivitu. Jaké cviky jsou nejvhodnější pro zvýraznění křivek ?

Dřepy a jejich variace
Výpady a jejich variace
Výstupy na lavici
Mrtvý tah a jeho variace (například s kettlebellem)
Mrtvý tah s nataženýma nohama
Zanožování
Leg-press
Tlaky s jednoručkami na rovné nebo šikmé lavici
Rozpažování s jednoručkami na šikmé lavici
Plank
Tlak s velkou činkou nad hlavu
Upažování s jednoručkami
Zkracovačky

Tyto cviky patří k těm nejlepším, co se týče získání atraktivních ženských křivek. Máte nějaké dotazy ? Napište nám do zpráv :)

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.