Starší článek Novější článek

Pro ženy: Udělá vám posilování mohutnou postavu ?

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*Pro ženy: Udělá vám posilování mohutnou postavu ?*

Nejrozšířenější pověrou mezi ženami ohledně cvičení je pravděpodobně to, že posilováním se stanou mohutné a svalnaté. Že jim začnou růst svaly a budou vypadat jak muži. Toto je ale pouze mýtus, posilování udělá s ženskou atraktivitou přesný opak, než si myslí.

Co způsobuje tato pověra mezi ženami ? Jelikož si myslí, že tréninkem v posilovně jim narostou velké nohy, mohutné tělo, tak se tréninku v posilovně bojí. Raději tráví hodiny na páse nebo cvičí sklapovačky či doma pár dřepů. Myslí si, že posilováním si hezkou postavu nevybudují.

Pojďme si ale uvést na pravou míru, co vlastně trénink v posilovně ženám konkrétně přinese ?
Vzhledem k tomu, že ženy nemají zdaleka tolik testosteronu co muži, tak se rozhodně tréninkem v posilovně nestanou obrovskými svalnatými monstry. Trénink v posilovně bude mít za důsledek vytvoření krásných ženských křivek, zpevnění ochablého svalstva, vytvoření zpevněného vzhledu postavy a redukce tuku na problémových partií. Trénink v posilovně je nejefektivnější cestou k pálení tuku a hubnutí, nikoliv ke tvoření velkého objemu pro ženy !

Tím, že do tréninku zařadíte dřepy s velkou činkou na zádech, výpady s jednoručkami, mrtvý tah s nataženýma nohama a další cviky s činkami, tak se vaše nohy a zadek nezačne zvětšovat a mohutnět, ba naopak vytvoří o mnoho lepší tvar a bude více atraktivní, než při neustálém chození na páse.

Abychom to shrnuli, cvičení v posilovně je pro ženy jednou z nejlepších cest k dosažení vysněné postavy, dokážete tam ze svého těla dostat veškerý přebytečný tuk a navíc vytvarovat vaše tělesné partie jako nohy a zadek k dokonalosti.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.