Starší článek Novější článek

Jak se motivovat ?

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

*Jak se motivovat ?*

Motivace je velmi důležitá, jak v osobním životě, tak právě v posilování či v přeměně postavy. Každého během cesty za lepší postavou čekají ty lepší chvilky a ty horší. K tomu, abyste překonali ty slabší chvilky se potřebujete pořádně namotivovat a pokračovat, jedině tak můžete dosáhnout svého cíle.

Motivaci můžeme čerpat z různých zdrojů, například motivační videa, životní příběhy lidí, kteří dokázali udělat velký pokrok nebo různé motivační obrázky. Tyto druhy motivace jsou ale pouze dočasné, nemotivují vás pravděpodobně na delší dobu. Dostaneme se ale k tomu druhu motivace, který je opravdu nejlepší. Jaká to je motivace ?

Nejlepší motivací je hledat ji sám v sobě a ve své cestě za lepší postavou. Pokud máte slabší chvilky, stagnujete nebo jste nemocní a nemůžete cvičit, představte si vše, co jste museli obětovat, kolik potu jste vypotili, aby jste byli tam, kde teď. Chcete to v tuto chvíli zahodit a přestat ? Určitě ne.

Pro vlastní motivaci výborně fungují krátkodobé a dlouhodobé cíle. Krátkodobým cílem může být například zhubnout 5kg nebo zvednout na mrtvý tah o 10kg více. Tyto cíle vám budou přispívat k tomu, abyste splnili ty dlouhodobější, což v těchto případech může být například dostat se do opravdu luxusní formy nebo zvednout 200kg na mrtvý tah či více. Motivací jste zde vy sami, sledujete pokroky, plníte si své cíle a to vám dodává motivaci neustále pokračovat.

Vždy v průběhu vaší cesty, až si budete pokládat otázku: Proč to dělám ?, si vzpomeňte právě proč jste začali. Tím, že byste přestali byste udělali vaším nepřejícím obrovskou radost. To přeci nechcete, že ? Dokažte všem a a hlavně sami sobě, že máte na to, plnit si své cíle a dosáhnout vrcholu.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.