Starší článek Novější článek

Jak na ploché břicho ? - 4.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*Jak na ploché břicho ? - 4.díl*

Minule jsme probrali tréninkový plán do posilovny, dnes se podíváme na cvičení doma. Mnozí totiž mají své důvody k tomu, zvolit raději cvičení doma, než v posilovně. Nikdo vás neruší, můžete se v klidu soustředit na váš trénink, nevýhodou je omezenost cviků.

Důležité je vědět to, že i doma se budeme snažit procvičit celé tělo. Víme přeci, že neustálým cvičením sklapovaček si skvělé břicho neuděláme, zvolíme tedy raději cviky, které zapojí více svalů na těle a tudíž skvěle spalují energii a tuk.

Základem tréninku na doma by tedy měli tvořit například dřepy, dřepy s výskokem, výpady v chůzi, zanožování, glute bridge. Tyto cviky jsou na nohy, které jsou velkou svalovou skupinou, navíc tedy zpevníte i nohy a zadek.

Dalšími cviky na doma můžou být zkracovačky, šikmé zkracovačky, vzpor, to jsou cviky na zpevnění středu těla. Neměla by chybět ani hyperextenze na zemi, která zpevní vaše záda. Vyzkoušejte si také dámské cviky, u kterých zabírají prsní svaly a ramena. Kompletní galerii cviků na doma můžete najít zde: https://www.ziskejtelo.cz/app/profil/16

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.