Starší článek Novější článek

25 tipů pro dokonalý a sexy zadeček - 2.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*25 tipů pro dokonalý a sexy zadeček - 2.díl*

6.Tip: Zkuste mrtvé tahy. Konkrétně ty rumunské mrtvé tahy s velkou činkou, klasické mrtvé tahy samozřejmě také zabírají, ale ty klasické spíše do tréninku zad. Rumunské mrtvé tahy dají vašemu zadku neskutečnou pevnost, navíc pěkně vytvaruji zadky nohou.

7.Tip: Dělejte výpady v chůzi s jednoručkami. Krása tohoto cviku je například v tom, že ho nemusíte dělat v posilovně. Stačí si do ruky vzít závaží a najít otevřené místo.

8.Tip: Větší výzva bude pro vás možná dělat výpady v chůzi s velkou činkou na zádech. Na to musíte být ale trochu sebedůvěry a sebevědomí a jít napříč posilovnou.

9.Tip: Vemte si podložku, lehněte si na záda a provádějte most, konkrétně cvik jménem glute bridge, můžete si ho najít na internetu. Klíčem úspěchu tohoto cviku je zatnout pozadí v horní pozici tohoto cviku. Pro větší zátěž můžete použít například velkou činku, kterou si položíte na břicho.

10.Tip: Namísto zakopávání vsedě, zkuste raději zakopávání vleže na každou nohu zvlášť. Tento cvik opravdu izoluje vaše zadky nohou a dá vypracovanější vzled vašemu pozadí. Ujistěte se, že vaše boky jsou na podložce, abyste ze cviku vytěžili maximum.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.