Starší článek Novější článek

5 důvodů, proč by ženy měly posilovat - 2.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*5 důvodů, proč by ženy měly posilovat - 2.díl*


3) Budování síly a sebevědomí
Síla, která přichází pravidelným posilováním je jednou z největších výhod, proč chodit do posilovny. Mnozí si neuvědomují praktické výhody cvičení s činkami, například přemístění určitého předmětu v reálném životě, například do bytu, vzít své dítě nad hlavu a zatočit si s ním a mnoho dalších použitelných výhod.
Většina žen, co má za cíl krásnou postavu vytvarovanou v posilovně vůbec s těmito výhodami nepočítá, ale když přijdou, jsou příjemně překvapeni.
Vaše silové zlepšení vám přinese také sebevědomí a chuť do normálních denních aktivit a to vše díky tréninku v posilovně. Také začnete mnohem lépe vypadat, začnou vylézat křivky, tuk půjde dolů. Začnete o sebe také více pečovat a cítit se o mnoho lépe, než před silovým tréninkem.

4) Odbourávání stresu
Posilování je také skvělou úlevou od každodenního stresu. Nutí vás být v přítomnosti, konkrétně na daném tréninku a nenutí vás myslet na věci, co se staly během dne, kam ještě musíte, co se musí zařídit a tak dále. Tento pocit odbourání stresu ale nemusíte zažít při chůzi na páse nebo jízdě na rotopedu. Při posilování to ale platí, vykonáváte totiž pořád jiné pohyby, měníte cviky, musíte se soustředit na techniku, správný počet opakování, sérií a tím se silový trénink stává jedinečným v úlevě od stresu.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.