Starší článek Novější článek

Jak na lepší zadek - 1.díl

  • Fitness pro ženy
  • před 7 lety

*Jak na lepší zadek - 1.díl*

Každá žena chce mít pěkný zadek. Nemyslíme obrovský, který se nevejde do dveří, ale pěkně tvarovaný a atraktivní zadek. Pokud máte dobře vytvarované pozadí, oblečení na vás vypadá mnohem lépe a zvyšuje to vaše sebevědomí. Nikdy ale nezapomínejme na ostatní části těla, trénink by měl být komplexní a poté se dočkáte výsledků.
Důležitost tréninku hýžďových svalů
Hýžďové svaly na těle jsou rozdělené na čtyři hlavní oblasti, velký sval hýžďový, střední sval hýžďový, malý sval hýžďový a napínač stehenní povázky. Hýždové svaly, jako jedny z nejsilnějších svalových skupin ovládají kyčelní kloub. Při sedavém způsobu života mají tyto svaly tendenci ochabovat. Jsou důležité téměř pro každý vícekloubový cvik, například dřepy na všechny způsoby, výpady, skoky, mrtvé tahy, také fungují jako stabilizátor při cvičení například středu těla nebo bench-pressu.

Přehled tréninkových programů:

Není překvapením, že pro vypracování skvělého zadku potřebujete mít správný plán, jak to udělat. Zde je několik programů pro zlepšení vašeho pozadí.
1)První program je naplánován na jednou týdně a obsahuje různé variace cviků v jednom tréninku. Pokud budete trénovat vaše pozadí jednou týdně, budete potřebovat dosáhnout velkého objemu práce v tomto tréninku.

2)Druhý program je naplánován na dva tréninky týdně. Kvůli nižšímu objemu práce v jednom tréninky budete trénovat častěji, budete muset tedy brát ohled na regeneraci a intenzitu tréninku.

3)Třetí program je naplánován na tři tréninky týdně. Protože budete trénovat často, je zde zredukované množství práce v jednom tréninku abychom správně regenerovali.
*TYTO TRÉNINKOVÉ PROGRAMY MŮŽETE POUŽÍT V TRÉNINKOVÉM SPLITU, KDYŽ MÁTE TRÉNINK NOHOU.


Jaký tréninkový program je nejlepší pro vás ?

To záleží na vašem aktuálním tréninkovém plánu a vaší regeneraci, vyberte si program, který vyhovuje vašemu tréninku nebo začněte s prvním programem a následně pokračujte na druhý a třetí program po určitém čase. Záleží to na tom, jak moc chcete získat silnější a atraktivnější zadek.

Jednotlivé programy si představíme v dalším díle tohoto článku, sledujte náš profil !

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.