Starší článek Novější článek

3 TIPY PRO VĚTŠÍ KŘÍDLA

  • Články o výživě a tréninku
  • před 7 lety

*3 TIPY PRO VĚTŠÍ KŘÍDLA*

1) Zařazujte do vašeho tréninku zad cviky, jako shyby na hrazdě nadhmatem a podhmatem, přítahy velké činky v předklonu - podhmatem nebo nadhmatem, přítahy s jednoručkami, pullover. Tyto cviky jsou na křídla nejlepší.

2) Snažte se stimulovat co nejvíce svalových vláken na křídlech, tento sval je uchycen téměř po celých zádech, tudíž je musíme dostatečně stimulovat z co nejvíce úhlů. Měňte tedy druhy úchopů, šířky úchopů u jednotlivých cviků. Například shyby nadhmatem na široko, shyby podhmatem na úzko. Každý z těchto druhů shybů vám stimuluje křídla z jiných úhlů.

3) Snažte se křídla šokovat různými tréninkovými principy, zařazujte silovější opakování, supersérie, shazované série, prodlužujte negativní fáze. Například při shybech na sebe zkuste zavěsit závaží, tím ztížíte cvik a budete křídla stimulovat lépe, než pouze s vlastní vahou. U přítahů v předklonu velké činky na úzko můžete prodlužovat negativní fázi pohybu, to samé u shybů na hrazdě. Supersérie zkuste vytvořit podle vlastní kreativity, doporučíme například přítahy velké činky v předklonu na úzko + shyby na hrazdě nadhmatem nebo podhmatem.

Chcete změnit svou postavu ? Navštivte http://shop.ziskejtelo.cz a vyberte si z mnoha produktů, které vám pomohou k lepší postavě.